toplice sveti martin_ljetna akcija_11

Kupanje u Svetom Martinu nikad zabavnije – i jeftinije!

Vrijeme objave:
08:33h // 02.07.2011.

Autor članka:
Promo tekst

Foto:
Toplice Sv. Martin

Počelo je ljeto u Svetom Martinu. Najuređenije kontinentalno kupalište nudi osveženje, zabavu, iće i piće, pjesmu i ples, masaže pod baldahinima, igre i nagrade, ali i cijene niže nego ikad...

No vratimo se na početak; za one koji ne znaju Toplice Sveti Martin nalaze se u najsjevernijoj hrvatskoj županiji - Međimurju i već treću godinu za redom krase se nagradama dodijeljenim od strane struke za naj kontinentalnu destinaciju (najuređenije kontinentalno kupalište - javna plaža, naj destinacija s toplicama, prvo mjesto u kategoriji luksuznih wellness centara, nagrada Zeleni cvijet...). Sveti Martin ukupno nudi 4,000 kvadratnih metara vodenih površina među kojima će svatko naći svoje mjesto pod suncem.

Počnimo od najmlađih; odlazak u Sveti Martin najviše veseli upravo tu skupinu gostiju! Nije ni čudo jer su upravo djeca ta kojima se posvećuje najveća pažnja i sadržaj kroji po njihovim željama. Vodeni park sa spektrom tobogana pričinjava veselje i odraslima, a nešto mlađima predstavlja cjelodnevnu okupaciju.

Stručan animacijski tim brine za kvalitetan sadržaj, igre na bazenima ili kreativne radionice u hladu kad sunce postane nepodnošljivo. Novost ovoga ljeta svakako su novi dječji sadržaji koji će svoju premijeru doživjeti sredinom srpnja - neka ostatak bude iznenađenje,  stoga dođite i provjerite o čemu se radi!

Za zabavu mladih na bazenima svakoga vikenda brine DJ Berto, majstor za DJ pultom uz kojega ples nerijetko završi tek u kasnim noćnim satima. Tečajevi plesa, tematske večeri, gostovanja DJ-a, ili karaoke svoj nastavak poslije bazena doživljavaju u Pubu Potkova koji obavezno morate posjetiti prilikom odlaska u Toplice.

Masaža pod baldahinima utjelovljenje je hedonizma; razveselite majku, suprugu ili baku i priuštite im makar 15 minuta užitka po pristupačnim cijenama. Baldahini se nalaze tik uz bazene, ali daleko od očiju kupača i uvršteni su u kategoriju "obavezno-isprobati".

No vratimo se cijenama; s obzirom da Toplice Sveti Martin brinu o svojim gostima, novost na tržištu su cijene ulaznica koje se mijenjaju iz sata u sat. Vi birate koliko plaćate, raspon cijena varira od 9 kuna pa na više. Kupanje već za 9 kuna? - ukoliko poslije teškog dana tražite okrijepu više nećete plaćati poludnevnu kartu već samo za jedan sat koliko ste i uspijeli uloviti nakon svih obaveza. Zgodno zar ne?

Ukoliko želite vidjeti kako se cijene mijenjaju iz sata u sat potražite nas na FaceBook-u ili pratite na webu - www.spa-golf.hr, a svoj cjenik potražite na svim punktovima Svetog Martina. Ljeto u Svetom Martinu - zabavno osvježenje uz maksimalnu uštedu!Još na eVarazdin.hr:


Misa posvete ulja u varaždinskoj katedrali

Biskup Mrzljak predvodio misu posvete ulja u varaždinskoj katedrali

Misu posvete ulja koje će se kroz godinu koristiti za…

Savate turnir u Areni Varaždin - Foto Dragutin Kliček

Savate boks: Prvenstvo Hrvatske u subotu u varaždinskoj Areni

Fight Club “Kovačić” Varaždin i Hrvatski savate savez organizatori su…

Varaždinska policija zaplijenila drogu i oružje

Najveća zapljena dosad, pronađen i laboratorij za uzgoj marihuane

Gotovo četiri kilograma marihuane, 28 stabljika indijske konoplje i dvije…

Izborna skupština ATK Lepoglava

Slavko Štefičar i dalje predsjednik ATK Lepoglava

Na čelu Agro – turističkog klastera Lepoglava i dalje će…

Arboretum Opeka - Foto Andrej Švoger

Tjedan botaničkih vrtova i arboretuma Hrvatske od 12. do 18. svibnja

Sekcija botaničkih vrtova i arboretuma Hrvatskog botaničkog društva u suradnji…

KUD Petrijanec

Pasija u izvedbi članova KUD-a Petrijanec oduševila Slovence

Članovi KUD-a Petrijanec u nedjelju 13. travnja uprizorili su nakon…

Sagan

VIDEO: Bend Sagan objavio novi video za pjesmu “Desert Locust”

Varaždinski bend Sagan objavio je svoj novi video za pjesmu…

Udruga MOP (1)

Sadašnji i bivši studenti osnovali Udrugu MOP Sveučilište Sjever

U srijedu, 16. travnja u Sveučilišnom centru Varaždin na Sveučilištu…