Peugeot_skuteri_varazdin_automobil_loncar

Peugeot skuteri – već od 8.500 kuna u salonima Automobila Lončar

Vrijeme objave:
17:27h // 23.03.2012.

Autor članka:
Promo tekst

Foto:
Peugeot

Stiglo nam je lijepo vrijeme, a s njima i - sezona skutera. Kao što već znate da je Automobil Lončar ovlašteni koncesionar za vozila marke Peugeot, tako i ovlašteni koncesionar za skutere marke Peugeot.

Pošto bi se po lijepom i toplom vremenu moglo zaključiti da je stiglo proljeće, a i cijene benzina svaka dva tjedna rastu, došlo je vrijeme da se počne razmišljati i o nabavi skutera kao prijevoznom sredstvu koje je od koristi iz više razloga.

Peugeot skuteri se mogu kupiti po akcijskoj cijeni od već 8.500 kn za model KISBEE 50 uz mjesečnu ratu od samo 135,00 kn, a legendarni model SPEEDFIGHT 50 možete sada kupiti za samo 14.800 kn, uz mjesečnu ratu od 229,00 kn. Također su u ponudi i ostali modeli kao što su VIVACITY, TWEET, i skuter od 500 ccm GEOPOLIS, a koji se također mogu kupiti po akcijskim cijanama.

Uvjeti kupnje su povoljniji nego ikad - kreditnim karticama (AMEX, MASTER CARD, DINERS...) do 12 rata bezkamatno ili do 60 rata kao potrošački kredit. Također, Peugeot skuteri se mogu kupiti na kredit do čak 7 godina bez jamaca i bez učešća..

Potrošnja Peugeot skutera je, usporedivši s automobilima, stvarno zanemariva od 2 do 3 litre na 100 km, ovisno o načinu vožnje. Ako uzmemo u obzir da je neusporedivo manji trošak registracije, osiguranja i servisa, Peugeot skuteri se definitivno nameću kao pravi izbor u odabiru alternativnog prijevoznog sredstva ovog proljeća.

Mi bi ipak malo više pažnje posvetili legendarnom Peugeot skuteru SPEEDFIGHT-u, koji je prošle godine stigao na tržište u novom ruhu kao SPEEDFIGHT 3!

Jedan od najgenijalnijih skutera svih vremena je od prošle godine dostupan i u Automobilu Lončar u Varaždinu i Čakovcu. Brz kao munja, opakog izgleda i zvukom motora puput najslađe anđeoske glazbe, vratio se da osvoji naša srca i da pokaže tko je kralj na ulici. Povratak legende. Suženih linija, potpuno redizajnirane arhitekture, poboljšane opreme, Speedfight 3 zauzima još od njegovog stupanja na tržište status reference u segmentu sportskih skutera od 50 cm3.

Nakon 10 godina iz odjela za inovacije Peugeot, smo napokon dočekali, Speedfight 3, dosad najbolji Speedfight u gami Peugeot skutera. Od sad na 13 cola naplacima, vozilo je još stabilnije za vožnju a novi agregat na vodeno hlađenje nudi veliki broj okretaja i okretnog momenta za sve ljubitelje sportskih skutera! Za naše vjerne kupce i sve fanove Speedfight-a, da ponovimo, sada i po neponovljivoj cijeni od 14.800 kn.

Model Vivacity koji se na tržištu već prodaje sa dvotaktnim i četverotaktnim motorom zapremine 50 ccm, u 2012. bi na tržište trebao stići pogonjen električnim pogonom. Liti-ionske baterije smještene su tako da na skuteru ostaje oko 35 litara prtljažnog prostora, a pune se četiri sata putem klasične 220V utičnice. Vijek trajanja baterija je 1000 punjenja, odnosno otprilike 40.000 prevaljenih kilometara. Baterije se djelomično pune i prilikom usporavanja i kočenja. Skuter je mase 115 kg, motor razvija 5,2 KS, a brzina mu je ograničena na 45 km/h.

Mislimo da imamo dovoljno argumenata da se ovog proljeća odlučite na kupovinu jednog od Peugeot skutera, a stručni tim prodajnih savjetnika će Vam pomoći u odabiru, kako kojeg modela, tako i, za Vas, najpovoljnijeg načina financiranja.

Posjetite Automobil Lončar i zatražite sve informacije o Peugeot skuterima u Varaždinu, Gospodarska ulica bb, ili nazovite na broj telefona 042/242-222, kao i u Čakovcu u ulici braće Graner, ili nazovite 040/638-992.

 


Još na eVarazdin.hr:


Ivica Santek

Novi Marof: Klub Kukuriku koalicije napustio i predsjednik Vijeća Ivica Šantek

Nakon što je prošlog tjedna, 14. srpnja, Klub vijećnika Kukuriku…

austrija miting

Atletičarke i atletičari AK Sloboda zauzeli pobjednička postolja u Austriji

Atletičari i atletičarke AK Sloboda nastupili su proteklog vikenda na…

vinko trstenjak

HGSS traga za Vinkom Trstenjakom koji je nestao tijekom kupanja

U ponedjeljak, 21. srpnja oko 17 sati na rijeci Muri…

Saša Fišter - direktor Zimo Digitala

Varaždinska tvrtka Zimo Digital ušla u suradnju s grupom Nova TV

Medijsku kompaniju ZIMO Digital 2010. godine osnovali Varaždinci Saša Fišter…

Spancirfest 2014_fotka_korzo

Špancirfest: Pretvorimo raspareni beštek u umjetničku instalaciju

Kao i svake godine, i ove će godine ulice Varaždina…

Artičoka_ilustracija

Velike tajne malog vrta: Artičoka osigurava vitalnost organizma

O ljekovitim biljkama postoje brojni podaci, kao i vrlo stara…

UR_Marin_Rantes_Wild_Ride

VIDEO: Ovog vikenda Red Bull Backyard Digger u Varaždinskim Toplicama

Ljubitelji ekstremnog sporta već su rezervirali nadolazeći vikend za Red…

Saša Fišter - direktor Zimo Digitala

Varaždinska tvrtka Zimo Digital ušla u suradnju s grupom Nova TV

Medijsku kompaniju ZIMO Digital 2010. godine osnovali Varaždinci Saša Fišter…