Hotel Turist Varaždin.

Hotel Turist Varaždin – središnji hotel sjeverozapadne Hrvatske

Vrijeme objave:
11:55h // 05.06.2012.

Autor članka:
Promo tekst

Foto:
Hotel Varaždin

Hotel Turist središnji je hotel sjeverozapadne Hrvatske koji svoju titulu potvrđuje kroz tradiciju hotelskog poslovanja, kvalitetu usluga koje nudi, veličinu smještajnih i kongresnih kapaciteta, mnogobrojna gastronomska priznanja i lokaciju na samom rubu gradske jezgre, u neposrednoj blizini brojnih gradskih trgova.

U prilog toj činjenici govore zadovoljni stalni gosti, ali i primljene nagrade za najbolji hotel kontinentalne Hrvatske sa tri zvjezdice te uzastopno ulaganje u kvalitetu usluge kroz razne certifikate. Hotel Turist posjeduje ISO cerifikat HACCP Codex Alimentarius u pripremi i posluživanju hrane i piće te cateringu od lipnja 2009.godine, a od veljače 2012.godine postaje 1.hotel kontinentalne Hrvatske sa Halal certifikatom te time obogaćuje svoju ponudu i gastronomskog i smještajnog dijela.

Gosti hotela, kao i svakodnevni posjetitelji, mogu uživati u brojnim sadržajima hotela kao što su prekrasna ljetna terasa koja pruža trenutke predaha u hladu dok odmarate uz svoju najdražu kavu i pravi Varaždinski klipič gledajući na park i prekrasno uređen okoliš hotela. U ugodnom aperitiv bar-u  možete uživati u klimatiziranom prostoru uz televizijski program, besplatan Wi-Fi,  novine ili ugodan razgovor,  te uz izbor peciva i slastica, koktela i finih vinaprovesti svoje trenutke opuštanja. Kao dodatni sadržaj za pušače je na raspolaganju i kafić u blizini aperitiv bara.

Hotel Turist brine o željama i potrebama svakog svojeg gosta, pa tako ima i prilaz prilagođen osobama sa invaliditetom, te posebno prilagođen sanitarni čvor.

Gostima hotela na raspolaganju su i usluge mjenjačnice, a'la carte restorana, internet cornera, bankomata, souvenir shopa i prostora za  smještaj kućnih ljubimaca.

Hotel raspolaže sa 46 jednokrevetnih, 58 dvokrevetnih soba i 5 apartmana, raspoređenih na 5 katova hotela, ukupnog smještajnog kapaciteta od 174 postelje. Smještajne jedinice kategorizirane su u standard i superior tip smještaja i omogućuju ugodan boravak svakom gostu i posjetitelju.

 Za goste hotela Turist koji se žele opustiti ili kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme ili godišnji odmor, u ponudi su različiti izleti, team-building programi, ili eventi koje možemo organizirati prema vašim željama i potrebama te kulinarski tečajevi koje vode nagrađivani Zlatni kuhari hotela.

Kuhinja hotela Turist, osim u pripremi hotelskih pansionskih obroka, dokazala je izvrsnost i u pripremi a'la carte jela. Najnagrađivanija kuharska ekipa Hrvatske svakako je kuharska ekipa hotela Turist koja svoju izvrsnost potvrđuje kontinuirano još od 2004.godine kada je šef kuhinje hotela Turist, Damir Crleni, osvojio prestižnu titulu Zlatni kuhar. U godinama koje slijede, sa nagradama u rukama vraćali su se Marija Kuzminski, zamjenica šefa kuhinje, Marijan Ivanuša, kuhar restorana Turist i Anđelko Levanić, također kuhar u restoranu Turist, te Zlatni kuhar 2011.godine.

U pripremi je novi jelovnik a'la carte restorana hotela Turist osmišljen na način da osigura gastronomski užitak u različitim područjima kulinarstva: domaćim jelima varaždinskog kraja, jelima autohtone hrvatske kuhinje, jelima svjetske klasične kuhinje, vegetarijanske i talijanske kuhinje. Kvalitetna priprema specijaliteta na tradicionalan način spaja brz, urbani način života sa pravim tradicionalnim vrijednostima i čine nezaboravan gastronomski doživljaj. Svakako dođite od početka lipnja i provjerite nove specijalitete iz kuhinje restorana Turist.

 

Organizacija svadbenih svečanosti i catering najpoznatije su usluge hotela Turist prepoznatljive po visokoj kvaliteti i odličnoj organizaciji, a sama prirpema događaja prilagođava se svakom pojedinom naručitelju. Tradicija svadbenih svečanosti i organizacija cateringa i do 1000 osoba najbolje se reference ovih usluga hotela Turist koje upravo naši zadovoljni gosti traže uvijek iznova.

Hotel Turist poznat je kao kongresni centar kontinentalne Hrvatske koji je u zadnjih nekoliko godina ugostio i organizirao brojne seminare, kongrese, okupljanja i skupove raznih domaćih i stranih firmi, te udovoljio i ispunio očekivanja svojih klijenata.

Za održavanje seminara, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka i kongresa na raspolaganju je osam multifunkcionalnih dvorana različitih veličina i sa mogućnostima razmještaja stolova i opreme, kapaciteta od 10 do 500 osoba, te mogućnost organizacije coffee break-ova i poslovnih ručakova po posebnim cijenama.

Ugodan ambijent, ljubazno osoblje i nagrađivana kvaliteta objedinjuju vrhunsku uslugu koja vas očekuje pri svakom dolasku u hotel Turist.

Dođite i uvjeritite se u tradiciju kvalitete hotela Turist, s radošću Vas iščekujemo!

 

Hotel Turist Varaždin

Aleja kralja Zvonimira 1
42000 Varaždin
Tel: +385 (0)42 395-395
Fax: +385 (0)42 215-028
E-Mail: [email protected]  

 


Još na eVarazdin.hr:


Grad_Varaždinske_Toplice (1) naslovna

I Varaždinske Toplice dio globalnog projekta “Let’s do it” World cleanup

Varaždinske Toplice sudjelovale su u globalnom projektu “Let’s do it”…

Prvenstvo Hrvatske u dresurnom jahanju - KK Varaždin 95 (1)

Odlični rezultati KK Varaždin ’95 na PH u dresurnom jahanju

Proteklog je vikenda, 26. i 27. srpnja, u Varaždinu održano…

provala_ilustracija

Provaljeno u ordinacije – ispremetane stvari, ali nije ništa ukradeno

Kako javlja PU međimurska na njihovom području su se u…

Ivan Čehok, Miroslav Bunić i Zlatko Horvat // Foto: Andrej Švoger / Varaždinski tjednik

Nova optužnica protiv bivšeg direktora Zagorje-Tehnobetona Bunića

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je pred Županijskim sudom…

Petar Dundov

Arena pozornica: Prvog dana Špancirfesta nastupa hrvatski DJ Petar Dundov

Špancirfest se i ove godine pobrinuo da nitko ne ostane…

Europska šetnja za mir_hodači Beč

Hodači Europske šetnje za mir stižu u Varaždin i Trakošćan

Danas ujutro, 28. srpnja, iz Beča je krenula skupina hodača…

preticanje_zaustavna_pu varaždinska

VIDEO: Policijske kamere ulovile mladića kako pretiče po zaustavnoj traci

Službenici Mobilnog tima prometne policije Policijske uprave varaždinske su vozilom…

FOI - Foto Andrej Švoger

Međunarodna konferencija ISD2014 Croatia početkom rujna na FOI-u

Fakultet organizacije i informatike 2. rujna bit će domaćin 23.…