Hotel Turist Varaždin.

Hotel Turist Varaždin – središnji hotel sjeverozapadne Hrvatske

Vrijeme objave:
11:55h // 05.06.2012.

Autor članka:
Promo tekst

Foto:
Hotel Varaždin

Hotel Turist središnji je hotel sjeverozapadne Hrvatske koji svoju titulu potvrđuje kroz tradiciju hotelskog poslovanja, kvalitetu usluga koje nudi, veličinu smještajnih i kongresnih kapaciteta, mnogobrojna gastronomska priznanja i lokaciju na samom rubu gradske jezgre, u neposrednoj blizini brojnih gradskih trgova.

U prilog toj činjenici govore zadovoljni stalni gosti, ali i primljene nagrade za najbolji hotel kontinentalne Hrvatske sa tri zvjezdice te uzastopno ulaganje u kvalitetu usluge kroz razne certifikate. Hotel Turist posjeduje ISO cerifikat HACCP Codex Alimentarius u pripremi i posluživanju hrane i piće te cateringu od lipnja 2009.godine, a od veljače 2012.godine postaje 1.hotel kontinentalne Hrvatske sa Halal certifikatom te time obogaćuje svoju ponudu i gastronomskog i smještajnog dijela.

Gosti hotela, kao i svakodnevni posjetitelji, mogu uživati u brojnim sadržajima hotela kao što su prekrasna ljetna terasa koja pruža trenutke predaha u hladu dok odmarate uz svoju najdražu kavu i pravi Varaždinski klipič gledajući na park i prekrasno uređen okoliš hotela. U ugodnom aperitiv bar-u  možete uživati u klimatiziranom prostoru uz televizijski program, besplatan Wi-Fi,  novine ili ugodan razgovor,  te uz izbor peciva i slastica, koktela i finih vinaprovesti svoje trenutke opuštanja. Kao dodatni sadržaj za pušače je na raspolaganju i kafić u blizini aperitiv bara.

Hotel Turist brine o željama i potrebama svakog svojeg gosta, pa tako ima i prilaz prilagođen osobama sa invaliditetom, te posebno prilagođen sanitarni čvor.

Gostima hotela na raspolaganju su i usluge mjenjačnice, a'la carte restorana, internet cornera, bankomata, souvenir shopa i prostora za  smještaj kućnih ljubimaca.

Hotel raspolaže sa 46 jednokrevetnih, 58 dvokrevetnih soba i 5 apartmana, raspoređenih na 5 katova hotela, ukupnog smještajnog kapaciteta od 174 postelje. Smještajne jedinice kategorizirane su u standard i superior tip smještaja i omogućuju ugodan boravak svakom gostu i posjetitelju.

 Za goste hotela Turist koji se žele opustiti ili kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme ili godišnji odmor, u ponudi su različiti izleti, team-building programi, ili eventi koje možemo organizirati prema vašim željama i potrebama te kulinarski tečajevi koje vode nagrađivani Zlatni kuhari hotela.

Kuhinja hotela Turist, osim u pripremi hotelskih pansionskih obroka, dokazala je izvrsnost i u pripremi a'la carte jela. Najnagrađivanija kuharska ekipa Hrvatske svakako je kuharska ekipa hotela Turist koja svoju izvrsnost potvrđuje kontinuirano još od 2004.godine kada je šef kuhinje hotela Turist, Damir Crleni, osvojio prestižnu titulu Zlatni kuhar. U godinama koje slijede, sa nagradama u rukama vraćali su se Marija Kuzminski, zamjenica šefa kuhinje, Marijan Ivanuša, kuhar restorana Turist i Anđelko Levanić, također kuhar u restoranu Turist, te Zlatni kuhar 2011.godine.

U pripremi je novi jelovnik a'la carte restorana hotela Turist osmišljen na način da osigura gastronomski užitak u različitim područjima kulinarstva: domaćim jelima varaždinskog kraja, jelima autohtone hrvatske kuhinje, jelima svjetske klasične kuhinje, vegetarijanske i talijanske kuhinje. Kvalitetna priprema specijaliteta na tradicionalan način spaja brz, urbani način života sa pravim tradicionalnim vrijednostima i čine nezaboravan gastronomski doživljaj. Svakako dođite od početka lipnja i provjerite nove specijalitete iz kuhinje restorana Turist.

 

Organizacija svadbenih svečanosti i catering najpoznatije su usluge hotela Turist prepoznatljive po visokoj kvaliteti i odličnoj organizaciji, a sama prirpema događaja prilagođava se svakom pojedinom naručitelju. Tradicija svadbenih svečanosti i organizacija cateringa i do 1000 osoba najbolje se reference ovih usluga hotela Turist koje upravo naši zadovoljni gosti traže uvijek iznova.

Hotel Turist poznat je kao kongresni centar kontinentalne Hrvatske koji je u zadnjih nekoliko godina ugostio i organizirao brojne seminare, kongrese, okupljanja i skupove raznih domaćih i stranih firmi, te udovoljio i ispunio očekivanja svojih klijenata.

Za održavanje seminara, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka i kongresa na raspolaganju je osam multifunkcionalnih dvorana različitih veličina i sa mogućnostima razmještaja stolova i opreme, kapaciteta od 10 do 500 osoba, te mogućnost organizacije coffee break-ova i poslovnih ručakova po posebnim cijenama.

Ugodan ambijent, ljubazno osoblje i nagrađivana kvaliteta objedinjuju vrhunsku uslugu koja vas očekuje pri svakom dolasku u hotel Turist.

Dođite i uvjeritite se u tradiciju kvalitete hotela Turist, s radošću Vas iščekujemo!

 

Hotel Turist Varaždin

Aleja kralja Zvonimira 1
42000 Varaždin
Tel: +385 (0)42 395-395
Fax: +385 (0)42 215-028
E-Mail: [email protected]  

 


Još na eVarazdin.hr:


Pisanice - Foto Andrej Švoger

U subotu tradicionalna HSS-ova podjela pisanica Varaždincima

Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Varaždinske županije već 18 godina…

131117_Podravina-Varazdin

Nogometaši Varaždina upisali rekordnu pobjedu sezone protiv Nedelišća s 5:0

U još jednoj utakmici u kojoj su redali priliku za…

Policija-ilustracija

Međimurska policija upozorava zbog lažnog prijavljivanja razbojništva

Unatrag mjesec dana Policijska uprava međimurska zabilježila je dva slučaja…

Izborna skupština ATK Lepoglava

Slavko Štefičar i dalje predsjednik ATK Lepoglava

Na čelu Agro – turističkog klastera Lepoglava i dalje će…

Arboretum Opeka - Foto Andrej Švoger

Tjedan botaničkih vrtova i arboretuma Hrvatske od 12. do 18. svibnja

Sekcija botaničkih vrtova i arboretuma Hrvatskog botaničkog društva u suradnji…

KUD Petrijanec

Pasija u izvedbi članova KUD-a Petrijanec oduševila Slovence

Članovi KUD-a Petrijanec u nedjelju 13. travnja uprizorili su nakon…

Sagan

VIDEO: Bend Sagan objavio novi video za pjesmu “Desert Locust”

Varaždinski bend Sagan objavio je svoj novi video za pjesmu…